Home Recipes Salată Caesar cu pui

Salată Caesar cu pui

Salată Caesar cu pui

Cârnăciorii de pui “Bavaria” sunt un preparat inspirat din tradițiile culinare germane, având un gust rafinat și o textură suculentă. Acest fel de mâncare este ideal pentru a fi servit la ocazii speciale, atrăgând cu siguranță privirile pline de poftă ale invitaților.

20 minute 4 pers. Easy

Ingredients

  • Piept de pui 800 g
  • Felii de pîine albă sau turcească 4 buc.
  • Ulei de măsline
  • Șuncă 250 g
  • Ceapă roșie 1 buc
  • Parmezan ras 100 g
  • Maioneză din ou 200 g
  • Suc de lămîie 2 lingurițe
  • Usturoi 1 cățel
  • Vin alb sec 1 linguriță

Cooking Instructions

  1. Se curăță și se macină usturoiul.
  2. Într-un robot de bucătărie se pune maioneză, suc de lămâie, muștar, usturoi și vin alb și se amestecă pînă cînd se omogenizează.
  3. Tigaia se încălzește la o temperatură medie.
  4. Se taie în bucăți mici șunca și se taie mărunt ceapa.
  5. În tigaie se adaugă ulei, apoi șunca și ceapa se prăjește pînă cînd șunca devine crocantă.
  6. Cubulețele de pui se adaugă în tigaie și se prăjesc pînă cînd se obține o culoare aurie  și sunt coapte înăuntru.
  7. Într-un castron mare se amestecă jumătate de șuncă, ceapă, pui, crotoni și se adaugă salată verde Cos.
  8. La salată se adaugă restul ingredientelor , se stropește cu mai mult sos și se garnisește cu parmezan.
  9. Coaja de la pîine se înlătură și se taie în pătrățele de 2 cm. În tigaie se adaugă ulei și se pune în tava de copt.
  10. Cuptorul se încălzește din timp la 180 ° și  pîinea se pregătește timp de aproximativ 10 min sau pînă cînd devine aurie.
  11. Crotonii copți se adaugă deasupra salatei și se servește.

Follow us on Instagram