ISO 22000 – Sistem de Management al Siguranței Alimentare
ISO 22000 este un standard internațional care stabilește cerințele pentru sistemele de management al siguranței alimentare și este aplicabil oricărei organizații implicate în lanțul de aprovizionare cu produse alimentare „de la câmp la furculiță”. Acesta le oferă întreprinderilor posibilitatea de a produce produse de înaltă calitate și sigure, asigurând consumatorilor că producătorul respectă cerințele sanitare și de siguranță.

AVANTAJELE IMPLEMENTĂRII ISO 22000:2018
Implementarea noii versiuni a standardului ISO 22000 aduce numeroase avantaje participanților din lanțul de aprovizionare cu produse alimentare:
- Control mai eficient asupra activităților de asigurare a siguranței alimentare.
- Garanția conformității cu cerințele clienților și cu reglementările legale.
- Oportunități de extindere a pieței.
- Creșterea încrederii din partea clienților, consumatorilor și altor părți interesate.
- Gestionarea mai eficientă a riscurilor.
- Posibilitatea integrării cu alte standarde ISO.
SISTEME DE CALITATE IMPLEMENTATE
Compania AXEDUM respectă cu strictețe toate cerințele de siguranță alimentară și calitate, atât naționale, cât și internaționale, pentru a livra constant produse de calitate superioară.