Home Retete Pulpe de pui picante în stil Thai

Pulpe de pui picante în stil Thai

Pulpe de pui picante în stil Thai

Cârnăciorii de pui “Bavaria” sunt un preparat inspirat din tradițiile culinare germane, având un gust rafinat și o textură suculentă. Acest fel de mâncare este ideal pentru a fi servit la ocazii speciale, atrăgând cu siguranță privirile pline de poftă ale invitaților.

45 minute 3 чел. Uşor

Ingrediente

  • Pulpe de pui 8
  • legătură de coriandru, tăiată mărunt 1
  • Lămîie, cedru, portocale 2
  • iarbă de lămîie, tăiat mărunt 1 fir
  • Ardei roșu, tăiat și curățit de semințe 1
  • Ulei de cocos topit 1 linguriță
  • Miere 1 linguriță
  • Usturoi granulat 2 căței
  • Ghimbir, curățit și tăiat 3 cm
  • Semințe de susan, pentru garnitură 1 linguriță

Instrucțiuni de gătit

  1. Într-un castron mare se amestecă toate ingredientele marinate.
  2. Pulpele de pui se adaugă ăn marinat și se freacă în pui, folosind mîinile. Se marinează în frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
  3. Se coace în cuptor încălzit la 180 ° C timp de 35-40 min sau pînă cînd pulpele nu vor fi moi.
  4. Semințele de susan se usucă într-o tigaie încălzită timp de 2-3 minute. Se decorează cu semințe de susan uscate și cu coriandru proaspăt.
  5. Savurează cu salata preferată!

Urmărește-ne pe Instagram