Home Retete Pastrama de pui de casă

Pastrama de pui de casă

Pastrama de pui de casă
1 oră 2 чел. Uşor

Ingrediente

  • Piept de pui 2
  • Căței de usturoi 3
  • Condimente după gust după gust
  • Sare după gust
  • Ulei vegetal 50 ml

Instrucțiuni de gătit

  1. Amestecați condimentele alese (după preferință pot fi: amestec de piper, hamei-suneli, boia), sarea, usturoiul (tocat preventiv) și uleiul.
  2. Ungeți piepturile de pui cu amestecul obținut și lăsați să se îmbibe timp de o oră.
  3. Încălziți cuptorul la 220 de grade.
  4. Acoperiți tava cu o foaie de staniol și puneți pieptul rulat la cuptor la aceeași temperatură timp de 12 minute
  5. După 12 minute stingeți cuptorul pentru a evita uscarea cărnii și lăsați carnea să stea în interior timp de 3-4 ore

Urmărește-ne pe Instagram