Cârnăciori de pui “BAVARIA”
Cârnăciorii de pui "BAVARIA" sunt un preparat inspirat din tradițiile culinare germane, având un gust rafinat și o textură suculentă. Acest fel de mâncare este ideal pentru a fi servit la ocazii speciale, atrăgând cu siguranță privirile pofticioase ale invitaților.
40 min
Uşor
Ingrediente
- 6 bucăți cârnăciori de pui AXEDUM
- 50 ml ulei de măsline
- 4 cepe medii
- 2 căței de usturoi
- 3-4 crenguțe pătrunjel proaspăt
- 500 ml bere blondă
- Sare și piper, după gust
Instrucțiuni de gătit
- Puneți cârnăciorii într-o tigaie încinsă cu uleiul de măsline și prăjiți-i până devin rumeni.
- Între timp, tăiați ceapa în formă de semilună și tocați usturoiul.
- Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți până ceapa devine transparentă.
- Turnați berea în tigaie, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, puneți capacul și fierbeți timp de 10-15 minute. După aceea, fierbeți cu capacul parțial acoperit aproximativ 10 minute sau până când cantitatea de lichid se reduce.
- Scoateți tigaia de pe foc și presărați pătrunjelul tocat.
Puteți servi cârnăciorii de pui Bavaria direct din tigaie, alături de garnitura sau legumele preferate și cu o halbă rece de bere.
Poftă mare!