File de pui fiert în lapte
Complexitate:
2 ore 0 minute
Timp de pregătire:
104
Calorii:
Ingrediente
- Piept de pui500-600 gr
- Lapte600-800 ml
- Paprică0,5 lingurițe
- Condimente pentru găină0,5 lingurițe
- curcuma0,5 lingurițe
- piper negru0,5 lingurițe
- sare1 linguriță
1
Pieptul de pui se clătește după care se usucă
2
Se amestecă toate condimentele împreună cu sarea
3
Aplicați amestecul de condimente pe întreaga suprafață a cărnii
4
Puneți pipetul de pui într-o cratiță și puneți deaspura un capac și îl lăsați la mărinat timp de o oră
5
Se toarnă laptele în cratiță astfel încît să acopere pieptul de pui și se pune la foc
6
Cînd laptele va fierbe se pune pipetul de pui marinat, se pune la foc mediu timp de 50-60 secunde apoi scoatem cratița de la foc.
7
Acoperim cratița cu un capac după care înfășurăm cu un prosop gros
8
Lăsăm cratița la cald суд puțin 2 ore, de preferat 4-5 ore
9
După un timp scoatem pieptul de pui și o servim cu o salată sau legume proaspete
07.05.2018
Comentarii