Home Retete File de pui fiert în lapte

File de pui fiert în lapte

File de pui fiert în lapte

Scurt si clar

2 ore 4 чел. Uşor

Ingrediente

  • Piept de pui 500-600 gr
  • Lapte 600-800 ml
  • Paprică 0,5 lingurițe
  • Condimente pentru găină 0,5 lingurițe
  • Curcuma 0,5 lingurițe
  • Piper negru 0,5 lingurițe
  • Sare 1 linguriță

Instrucțiuni de gătit

  1. Pieptul de pui se clătește după care se usucă
  2. Se amestecă toate condimentele împreună cu sarea
  3. Aplicați amestecul de condimente pe întreaga suprafață a cărnii
  4. Puneți pipetul de pui într-o cratiță și puneți deaspura un capac și îl lăsați la mărinat timp de o oră
  5. Se toarnă laptele în cratiță astfel încît să acopere pieptul de pui și se pune la foc
  6. Cînd laptele va fierbe se pune pipetul de pui marinat, se pune la foc mediu timp de 50-60 secunde apoi scoatem cratița de la foc.
  7. Acoperim cratița cu un capac după care înfășurăm cu un prosop gros
  8. Lăsăm cratița la cald суд puțin 2 ore, de preferat 4-5 ore
  9. După un timp scoatem pieptul de pui și o servim cu o salată sau legume proaspete
CERTIFICATE

PRODUSE CERTIFICATE ȘI EXPORTATE INTERNAȚIONAL

AXEDUM respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și calitate. Produsele noastre din carne de pui sunt procesate conform normelor Halal, sub supravegherea Centrului de Certificare Halal, și sunt certificate FSSC 22000 — standard internațional recunoscut pentru siguranța alimentelor.
Datorită acestor certificări și a proceselor riguroase, exportăm cu succes în: Olanda, Franța, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Cipru, Polinezia Franceză, Benin, Iraq, Uzbekistan și Azerbaidjan.
AXEDUM asigură transparență, conformitate și fiabilitate în fiecare etapă a procesului de producție.
Mai multe detalii

Parteneri

Retail
Horeca
Export

Urmărește-ne pe Instagram