Pulpe de pui picante în stil Thai
Complexitate:
45 minute
Timp de pregătire:
1150
Calorii:

Ingrediente

  • Pulpe de pui8
  • legătură de coriandru, tăiată mărunt1
  • Lămîie, cedru, portocale2
  • iarbă de lămîie, tăiat mărunt1 fir
  • Ardei roșu, tăiat și curățit de semințe1
  • Ulei de cocos topit1 linguriță
  • Miere1 linguriță
  • Usturoi granulat2 căței
  • Ghimbir, curățit și tăiat3 cm
  • Semințe de susan, pentru garnitură1 linguriță
1

Într-un castron mare se amestecă toate ingredientele marinate.

2

Pulpele de pui se adaugă ăn marinat și se freacă în pui, folosind mîinile. Se marinează în frigider timp de 2 ore sau peste noapte.

3

Se coace în cuptor încălzit la 180 ° C timp de 35-40 min sau pînă cînd pulpele nu vor fi moi.

4

Semințele de susan se usucă într-o tigaie încălzită timp de 2-3 minute. Se decorează cu semințe de susan uscate și cu coriandru proaspăt.

5

Savurează cu salata preferată!

Comentarii