Pulpe de pui picante în stil Thai
Complexitate:
45 minute
Timp de pregătire:
1150
Calorii:
Ingrediente
- Pulpe de pui8
- legătură de coriandru, tăiată mărunt1
- Lămîie, cedru, portocale2
- iarbă de lămîie, tăiat mărunt1 fir
- Ardei roșu, tăiat și curățit de semințe1
- Ulei de cocos topit1 linguriță
- Miere1 linguriță
- Usturoi granulat2 căței
- Ghimbir, curățit și tăiat3 cm
- Semințe de susan, pentru garnitură1 linguriță
1
Într-un castron mare se amestecă toate ingredientele marinate.
2
Pulpele de pui se adaugă ăn marinat și se freacă în pui, folosind mîinile. Se marinează în frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
3
Se coace în cuptor încălzit la 180 ° C timp de 35-40 min sau pînă cînd pulpele nu vor fi moi.
4
Semințele de susan se usucă într-o tigaie încălzită timp de 2-3 minute. Se decorează cu semințe de susan uscate și cu coriandru proaspăt.
5
Savurează cu salata preferată!
12.02.2018
Comentarii