Home Retete Ficat de pui „Ca acasă”

Ficat de pui „Ca acasă”

Ficat de pui „Ca acasă”
40 min Mediu

Ingrediente

  • Ficat de pui AXEDUM 700 g
  • Ceapă medie 3 buc
  • Căței de usturoi 5 buc.
  • Morcov mediu 1 buc.
  • Oțet balsamic 1 lingură
  • Pătrunjel proaspăt 3-4 crenguțe
  • Ulei vegetal 2 linguri
  • Sare și piper după gust

Instrucțiuni de gătit

  1. Spălați și uscați bine ficatul de pui. Puneți-l într-un bol, condimentați cu sare și piper după gust și amestecați ușor.
  2. Curățați și tocați ceapa, morcovul și usturoiul.
  3. Într-o tigaie încinsă cu uleiul vegetal, adăugați ceapa, usturoiul și morcovul. Căliți totul până ceapa devine moale.
  4. Mutați legumele către marginile tigăii și adăugați ficatul de pui în centrul acesteia. Prăjiți ficatul 3-4 minute pe fiecare parte, apoi amestecați tot conținutul tigăii.
  5. Adăugați o lingură de oțet balsamic, amestecați bine și lăsați pe foc încă 1-2 minute.
  6. După ce ficatul este gata, luați tigaia de pe foc și acoperiți cu capac pentru câteva minute. Între timp, tocați pătrunjelul.
    Serviți ficatul de pui AXEDUM pe un platou, presărat cu pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă mare!

CERTIFICATE

PRODUSE CERTIFICATE ȘI EXPORTATE INTERNAȚIONAL

AXEDUM respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și calitate. Produsele noastre din carne de pui sunt procesate conform normelor Halal, sub supravegherea Centrului de Certificare Halal, și sunt certificate FSSC 22000 — standard internațional recunoscut pentru siguranța alimentelor.
Datorită acestor certificări și a proceselor riguroase, exportăm cu succes în: Olanda, Franța, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Cipru, Polinezia Franceză, Benin, Iraq, Uzbekistan și Azerbaidjan.
AXEDUM asigură transparență, conformitate și fiabilitate în fiecare etapă a procesului de producție.
Mai multe detalii

Parteneri

Retail
Horeca
Export

Urmărește-ne pe Instagram