Pulpe de pui picante în stil Thai
Cârnăciorii de pui “Bavaria” sunt un preparat inspirat din tradițiile culinare germane, având un gust rafinat și o textură suculentă. Acest fel de mâncare este ideal pentru a fi servit la ocazii speciale, atrăgând cu siguranță privirile pline de poftă ale invitaților.
45 minute
3 чел.
Uşor

Ingrediente
- Pulpe de pui 8
- legătură de coriandru, tăiată mărunt 1
- Lămîie, cedru, portocale 2
- iarbă de lămîie, tăiat mărunt 1 fir
- Ardei roșu, tăiat și curățit de semințe 1
- Ulei de cocos topit 1 linguriță
- Miere 1 linguriță
- Usturoi granulat 2 căței
- Ghimbir, curățit și tăiat 3 cm
- Semințe de susan, pentru garnitură 1 linguriță
Instrucțiuni de gătit
- Într-un castron mare se amestecă toate ingredientele marinate.
- Pulpele de pui se adaugă ăn marinat și se freacă în pui, folosind mîinile. Se marinează în frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
- Se coace în cuptor încălzit la 180 ° C timp de 35-40 min sau pînă cînd pulpele nu vor fi moi.
- Semințele de susan se usucă într-o tigaie încălzită timp de 2-3 minute. Se decorează cu semințe de susan uscate și cu coriandru proaspăt.
- Savurează cu salata preferată!